sâmbătă, 6 februarie 2010

Rambo 6

Astăzi citeam pe un main cum un prieten l-a atacat pe unul pe la spate, iar memoria involuntara asemenea scenariului cu madlena lui Proust m-a adus într-un spaţiu cald... Era vară, 2006...cred că prin luna lui gustar (mulţumesc Nucă, ştii tu de ce) şi eram cu veşnica mea companie, Jeleu (pe blog am mai menţionat de ea ca şoricioaica). Ne întorceam de...undeva, nu mai ţin minte detaliul asta şi de la Eroilor am luat maşina 268 să ajungem la mine acasă. Ne urcăm în maşină...şi mă pun pe-un scaun. Lângă mine vine o fătucă pe la vreo 26-27 de ani, tare indignată că: "ASTA ESTE LOCUL MEU!!!!!!!!!". Vă imaginaţi că reacţia mea a fost una pe măsură..."HAHAHA...nu-i cu rezervare aici". A rămas lângă noi această vietate a lumii, îşi luase moaca de crizată şi se împingea în săraca şoricioaică. Am ignorat-o tot timpul...până m-am ridicat de pe scaun şi s-a pus ea. M-a bufnit râsul că se aruncase pe scaun ca o babă d-aia de refuză lumea să-i dea locul. În momentul când s-au deschis uşile maşinii a coborât şi duduia...fix în părul meu. Da. La propriu. Vă imaginaţi ce s-a întâmplat? Cats fight! Să vă povestesc cum unghiile mele îi pătrundeau pielea feţei? Să vă povestesc cum picioarele mele loveau fiara din ea? Să vă povestesc cum podoaba mea capilară şi-a pierdut vreo 10.000 mii de fire? Rezultatul final: Ea - bluză ruptă, caşti rupte, sânge pe faţă, Eu - părul vraişte şi 2 zgârieturi pe mâna stângă. Vă întrebaţi cine a renunţat? Eu renunţasem din prima, aşteptam să termine..şi, da, a plecat singură, spunând: "Lasă că te prind eu!!! F***-ţi ...!!! Băga-mi-aş!!!! Curva dreacu!!!"...Şi a luat-o pe jos spre destinaţia iniţiala. Cred.
P.S. Nu reproduceţi acasă!

11 comentarii:

  1. :))doamne c amintiri salbatice am cu tine

    RăspundețiȘtergere
  2. :))imi schimb parerea despre tine:p

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))) N-ai de ce...ea a inceput, eu doar ma aparam...doar nu voiai sa stau sa ma bata... Nu-mi sta in fire, dar na, m-am aparat.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu stiu alta poveste cu tine! cand ti-ai luat doua suturi in fund si era sa fii aruncata peste o balustrada!

    RăspundețiȘtergere
  5. ciudata tipa aia. saraca probabil avea o problema, se despartise de prieten sau PMS. oricum, ma bucur ca ai linistit-o :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulţumesc, Anonim! :))
    Sofisticat, da, tare ciudată:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Veve all the way :))) sau mai bine zis cu Veve pana la moarte :)))

    RăspundețiȘtergere