luni, 8 februarie 2010

Ziua mondială a ipocriziei

Bănuiţi când este ziua mondială a ipocriziei? Da, exact, 14 februarie!
Mii de cupluri care abia împlinesc o săptămână cu suspendare îşi dăruiesc kitchuri cu mesaje îmbibate-n miere şi ciocolată.
Declaraţii care mai de care..."Te iubesc precum soarele iubeşte planeta şi-o mângâie cu razele ei, iubita mea mirobolantă" sau mai simplu şi la obiect: "Te iubesc, fă nebuno!".
Mii de dudui stau cu frica-n sân că mai trece un an şi nu le cer armăsarii lor de neveste...
Dedicaţii la radiouri pirat în care Fane Shukaru' îi dedică Esmaraldei lui unicate: "Buzeleee taleeee două petaleeeeeeeeeeeeee...bla bla".
Papiţoi de pluş care stau spanzuraţi cu o inimioară-n braţe cu mesajul, evident, "Te iubesc!"; pernuţe în formă de inimioară la toate tarabele cu mesajul, evident, "Te iubesc!", căni la orice bazar cu...ghiciţi ce!...cu mesajul, evident, "Te iubesc!"...şi pentru cei care nu prea îi ţin buzunarele, un breloc cuuu mesajul...TE IUBESC!!!!!!!
Poate că mulţi vor zice că nu simt această zi cum "ar trebui" pentru că nu-s îndrăgostită... Da, nu sunt îndrăgostită, am trecut demult de faza asta, ci iubesc. Iubesc şi d-aia nu mai pot eu de "sărbătoarea asta"! Poate că spuneţi că apreciez Dragobetele...Nu, nici măcar... Pentru mine nu există o zi anume în care trebuie să-i spun lui că-l iubesc sau să-i demonstrez asta. Nici măcar nu-i spun asta zilnic, nici măcar nu-i arăt asta zilnic.
Ei bine, dragii mei, vă doresc o zi a ipocrizei minunată, plină de calorii şi dragoste!

4 comentarii:

  1. asta doar pentru ca nu iubesti, ipocrita mica :))... si ce pusca mea iubesti tu la 19 ani ? Nici nu ai idee cu ce se mananca viata, cum o sa privesti altfel ideea de a iubi peste 10 ani, ce sa mai vorbim peste 20 cand totu va capata alt sens pentru tine(din punct de vedere sentimental vorbind), si probabil tu cresti cat alti`n 10-20 de ani :))
    Singura persoana pe care o iubesti cu adevarat in clipa de fata, esti tu :)
    Ps: cand o sa mai cresti si tu !?

    RăspundețiȘtergere
  2. Măi, Anonim, aşa mi-ar plăcea să ştiu cine eşti... Asta pt. că se pare că ne cunoaştem de ceva vreme! Te anunţ cu onoare că am împlinit 20 de ani:)) Nu te contrazic...peste 10 ani, peste 20 de ani...poate că lucrurile vor sta altfel. Cât despre faptul că mă iubesc pe mine...pot să te contrazic. De obicei...chiar nu-mi pasă de oameni, mie să-mi fie bine, apoi lor...dar există pe lumea asta 4 persoane pt. care mă pun pe locul 2.
    P.S. Cresc...fără să vreau uneori.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=kVF4mdIaiT4
    Despre ziua mondiala a ipocriziei de la min. 6:15

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim: nu primim sfaturi despre iubire de la unguri!
    Cat despre articol, ce pot sa zic. "Buzeleee taleee ca trei pedaleee!". Haideti sa mai fim putin ipocriti caci ne sta asa de bine. Niciodata nu e bine sa renunti la ceea ce esti bun!

    RăspundețiȘtergere