duminică, 31 octombrie 2010

Nu îmi place prostia

Pentru început o să vă rog să aveţi răbdare pentru a citi partea esenţială:
"O prietena mi-a sugerat ca trebuie sa facem ceva deosebit pe Facebook pentru a promova Octombrie ca luna luptei impotriva cancerului la san.
Este simplu de facut si va rog sa ne unim toate, in maniera in care sa facem acest eveniment memorabil. Anul trecut, ideea era ca femeile sa posteze, ca status pe Facebook, culoarea sutienului pe care il purtau in acel moment. Aceasta initiativa a lasat barbatii in dubiu mult timp , deoarece credeau ca femeile scriau culori la intamplare. Anul acesta, jocul se va referi la gentile voastre. Scrieti, la status, unde va place sa lasati geanta atunci cand intrati in casa. Statusul trebuie sa inceapa:"imi place... " si scrieti locul in care lasati geanta cel mai des. De exemplu:"imi place pe scaunul din bucatarie", "imi place in cuier", "imi place pe noptiera","imi place pe canapea", etc. Puneti raspunsul la status, iar acest mesaj trimiteti-l la cat mai multe femei. Insa aveti grija! trebuie sa fie un mesaj confidential, astfel incat sa nu-l vada ceilalti.
Anul trecut, jocul cu sutienele a ajuns foarte mediatizat! Incercam sa facem la fel si cu aceasta initiativa pentru a demonstra cat de puternice suntem noi, femeile!
Atentie! puneti DOAR RASPUNSUL jocului la status si nu raspundeti la acest mesaj.
Copiati-l si trimiteti-l la cat mai multe femei posibil!"
Cică pentru a combate cancerul la sân trebuie să postezi tâmpenii cu o tentă idioată pe facebook. Dragele mele, nu rezolvaţi nimic dacă spuneţi unde vă place vouă să vă puneţi posetuţele voastre drăgălaşe. Nu mă judecaţi prost...doar ca mi se pare o prostie. Ah, ca să nu mai spun că postaţi pentru a vă juca puţin cu mintea bărbatului şi nu în semn de solidaritate. O întrebare am: Ce folos are dacă scrieţi voi asta? Sunt curioasă de ce o faceţi... Dacă voi chiar vreţi să fiţi solidare...atunci scrieţi pe facebook să mergeţi regulat la un control!!!!

Un comentariu:

  1. Nu demonstreaza cat de puternice sunt ci cat de complicate. Nimic din ce zic nu are un inteles banal. Cum e asta cu "Imi place pe...", normal ca mintea gingasa a oricarui barbat s-ar gandi la.. intelegi. "Luna luptei impotriva cancerului la san", termenul asta de luna nu prea are ce cauta acolo, iar daca asta se vrea a fi o campanie serioasa cred ca incepe sa imi placa reclama la Yoplat.

    RăspundețiȘtergere