luni, 18 iunie 2012

Zori de zile


Mmmm...şi ce-aş mai sta pe-o terasă cu tine într-o zi de miercuri dimineaţă. Să te uiţi la mine cât de fandosită sunt cu ochelarii de soare şi cu părul cu aspect neglijat în vânt. Să mă pun pe partea cu soare, să trişez puţin, să flirtez cu soarele şi să-şi pună amprenta pe mine. Să îţi spun că mi-e cald şi tu să-mi răspunzi „şi mie!”. Să te trezesc la 7, doar aşa, să beau un fresh cu tine, pe-o terasă uitată în mijloc de săptămână. Să te văd cum îţi sprijini piciorul de scaunul alăturat, de somn şi de uşor sictir. Hai că eşti drăguţ, dar parcă îi duc dorul lui Robbie Williams care-mi cântă în fiecare zi în metrou şi metrou.

2 comentarii:

 1. buna,

  am vazut ca esti printre castigatorii de la bursa metropotam pt bestfest. si eu am castigat si vroiam sa te intreb daca tu ai primit vreun mesaj sau ceva de la emagic prin care sa-ti spuna cum se face cu abonamentele si cu backstage passu and stuff? se apropie momentul si eu nu stiu mare lucru. merci. mihaela

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hello,
   Într-adevăr, sunt printre câştigătorii abonamentului la Bestfest prin Metropotam. Poţi merge mâine sau poimâine între 10 şi 18:30.
   Adresa: Mihai Voda 1, colt cu strada Ilfov, et 2, ap 6, sector 5. Reper: in spatele Palatului CEC - Calea Victoriei.

   See you there! :)

   C. Raluca

   Ștergere