sâmbătă, 5 septembrie 2009

Te vom iubi mereu...

A fost un om deosebit de puternic, avea un spirit aparte, impunea respect, era un om cu suflet mare, era unchiul meu... N-o să ştie niciodată cât de mult îl admiram, n-o să mă audă vreodată, spunându-i asta... A trecut în eternitate, s-a dus sus, s-a dus în locul din care nimeni nu s-a întors... Năvălesc asupra mea sentimente de furie, de durere, de mâhnire...năvălesc lacrimile pe care le las să curgă pe obraz... Mi-aduc aminte de când eram mică...şi-a venit în faţa blocului să joace cu mine basket, mi-aduc aminte când am plâns în faţa lui din cauza unui băiat...şi ce sfaturi mi-a dat, însă îmi aduc aminte...ultima strângere de mână...când m-a strâns mai tare ca niciodată...nu ştiam că e ultima oară, nu ştiam....dacă ştiam... e greu să spun ce-aş fi făcut... N-o să te uităm niciodată, Nicolae. D-zeu să te odihnească în pace...

5 comentarii:

  1. O sa uiti tot ce ti-a zis, tot ce-a facut, o sa treaca ceva timp dar o sa uiti. Singurul lucru pe care n-o sa-l uiti o sa fie felul in care te-a facut sa te simti. Atata tot. Acum sunt sigur ca e intr-un loc mai bun si se odihneste. Iar tu, capul sus!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te incadrezi perfect in demagogia romaneasca, prin toate cacaturile astea pe care nici tu nu le crezi. "Navalesc asupra mea sentimente de furie, de durere, de mahnire" etc... Penibil!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Interesant. Aici scriu ce simt si cum imi vine, nu stau sa-mi masor cuvintele si sentimentele. Apropo, postul asta e scris la 5 minute dupa ce a murit o persoana pe care o admiram...si-o admir in continuare. Pasteaza-ti rautatile, chiar nu am nevoie de commenturi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Haha, asa indurerata erai, nu? Primul gand a fost la un mediu virtual in care sa-ti impartasesti durerea, of, of. Inainte de toate, fii om!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, asta a fost primul gand. Scriu ce vreau, cand vreau...nu cred ca ar fi cazul sa ma judeci. Citeste daca vrei, daca nu...nu.

    RăspundețiȘtergere